De Bogey’s Ribs zijn ons paradepaardje. Al sinds 1991 niet meer weg te denken uit Tilburg en omstreken. De unieke marinade en bereiding van de ribs zorgt voor een ware smaakexplosie en prikkelt al je zintuigen. De Bogey’s Ribs zijn verkrijgbaar bij onze traiteurs of te bestellen via Facebook als we weer een ronde gaan bezorgen. De Bogey’s Ribs zijn geseald verpakt per 1,2 kg, dit is voldoende voor 2 personen, en kunnen opgewarmd worden in de oven, magnetron of in een pannetje op het fornuis.Onze Bogey’s Balls zijn er sinds 2018. Wij misten iets in bitterballen land! We zouden graag een balletje willen met wat meer “bite” en die geen extra zalfje nodig heeft. Gelijk datzelfde weekend de stoute schoenen aangetrokken en experimenteren in de keuken. Diezelfde dag was de Bogey’s Ball geboren. Vrienden die onze eerste batch proefden waren totaal verrast en enthousiast! Met Koen en Bart de Jong van "De Jong Kracht van Ambacht" zijn we in de weken en maanden erna gaan werken aan de perfecte Bogey’s Ball. Het resultaat is er. De Bogey’s Ribs zonder botje in een krokant jasje. Welkom Bogey’s spareribs bitterbal!! De Bogey’s Balls zijn verpakt per 65 stuks en worden diepgevroren geleverd. De Bogey's Balls zijn momenteel alleen verkrijgbaar voor gebruik in de frituurpan. De Bogey’s Balls hebben ook een kenmerk na het bakken, ze laten een barstje zien. Je zou denken dat ze open springen maar dit is niet het geval. Dit aderen hoort er bij en is kenmerkend voor de Bogey’s Ball!


Waar verkrijgbaar:


Bogey's Ribs & Balls zijn verkrijgbaar bij de onderstaande traiteurs en restaurants of te bestellen via Facebook als we weer een ronde gaan bezorgen. Bezorgtijden worden bekend gemaakt op de website en via Facebook en Instagram.

Rick's (Bij Botermans)

Grens 9
2382 Poppel
Tel: +32 1465 420
Openingstijden: wo-za 10:00 - 18:00

Kaaszaak

Noordstraat 79A
5038 EG Tilburg
Tel: 013 - 750 2476
Openingstijden: di-za 10:00 - 18:00

Pork and Potatoes

GMCS (Gourmet Market Central Station)
Burg. Stekelenburgplein 208
5041 SC Tilburg
Web: Pork and Potatoes
Openingstijden: di-zo 12:00 - 22:00

Philipsen Specialiteiten

Paletplein 4
5044 JB Tilburg
Tel: 013-2113925
Openingstijden: di-vr 09:00 - 18:00
za 09:00 - 17:00

Over ons


Bogey’s Pool & Diner, wat een begrip was dat in de jaren ’90 en begin jaren ‘2000. Een horecabedrijf verstopt op de eerste verdieping van de City Center. Je zou denken wie gaat dat nu vinden maar achteraf was meer de vraag wie er niet een keer was komen poolen, ribs eten of gewoon een drankje aan de bar wilde nuttigen. Bogey’s Pool & Diner was uniek, a place to be, een huiskamer, fair food, een luisterend oor, Bogey’s was familie.

De poolers, recreanten en wedstrijd spelers, de darters, de gasten die verslaafd waren aan onze spareribs, onze vaste bar vrienden die wekelijks hun praatje kwamen maken of een kaartje kwamen leggen, ze waren allemaal familie van Bogey’s Pool & Diner.

Helaas kwam aan die mooie tijd na 14 jaar een einde. Bogey’s moest weg i.v.m de herontwikkeling van het Pieter Vreedeplein.

Nu anno 2022 kunnen we met trots zeggen dat we in de afgelopen 5 jaar de Bogey’s Ribs weer terug hebben gebracht in Tilburg e.o. We maken en leveren de heerlijke Bogey’s Ribs nu voor thuis gebruik of voor feestjes en evenementen.

Daarnaast hebben we een fantastisch nieuw produkt op de markt gezet en na een jaar van ontwikkeling kunnen we zeggen dat het eindresultaat geweldig is. De Bogey’s Ball is sinds 2018 verkrijgbaar voor particulier en horeca. En wat is dat nu een Bogey’s Ball?

De Bogey’s ball is een heerlijke snack met de vorm en uiterlijk van een bitterbal maar met de inhoud van Bogey’s spare ribs (zonder botje natuurlijk). Een balletje met een unieke smaak en eet beleving, a one of a kind! En een bitterbal die liever geen zalfje wil, zoveel smaak zit er in de Bogey’s Ball.

Bezorging en catering:

Bezorgtijden worden bekend gemaakt hier op de website en op Facebook en Instagram. Ook kun je ons benaderen om de Ribs en/of de Balls te serveren op jouw feestje! Voor info stuur ons een mail!

Eet smakelijk!
Marc van den Ende (Mr. Bogey)

Interesse gewekt?


Neem contact op en wellicht staan wij binnenkort ook bij u voor de deur met onze overheerlijke Ribs & Balls.